Dubai byen hvor du kan alt

Gitte Nielsen

En ferie i Dubai indeholder alt det du drømmer om. Du finder nogle af verdens højeste og mest moderne skyskrabere.

Dubai har længe været et populært rejsemål for skandinaver. Det skyldes muligvis den korte flyvetid på blot 6 timer. Dette gør nemlig stedet til et muligt weekendrejsemål. Det kan også bare være fordi, at det er en by der giver sol garanti året rundt.

Selvom Dubai på mange måder er en multikulturel storby, så er der i sammenligning med Nordeuropa en anden forestilling om, hvad der er socialt acceptabelt.

At være turist i Dubai

Dubai tilbyder som en af de få byer i verden, en unik kombination af badeferie på for eksempel Jumeirah beach eller storbyferie med masser af shopping.

Det er helt klart en storby som har et utal af muligheder, når vi kigger på både oplevelser, seværdigheder, shopping, natteliv og restauranter.

Du finder samtidig også lange sandstrande med et skønt badevand. I kombination med et behageligt og rart klima, så ender det med den bedste charterferie.

At være turist i storbyen giver dig en hel unik mulighed for at få det bedste fra begge verdener.

Du får det hele og mere til

Når det bliver koldt i Danmark, så drømmer de fleste om at komme sydpå til sol og varme. Her er vejret i Dubai et paradis for de vintertrætte danskere.

På lidt over seks timer kan du flyve fra Danmarks kolde og mørke vejr, til otte timers daglig sol og omkring 24 grader.

Det er blot en times længere rejsetid end til for eksempel De Kanariske Øer, som generelt har vist sig som værende danskerne foretrukne charterrejse destination. Til forskel fra De Kanariske Øer, får du dog her i storbyen sol garanti.

Byen ligger nemlig i en ørken og derfor er regn også en sjældenhed.

Der er ikke noget du ikke kan

Der er stort set ikke noget du ikke kan opleve, hvis du rejser til den populære storby. Der kommer derudover også hele tiden nye oplevelser til.

Blandt de meste kendte seværdigheder ved Dubai rejser er, verdens højeste bygning Burj Khalifa. De har derudover også verdens største springvand og verdens største pariserhjul.

Du finder også en masse børnevenlige oplevelser i byen.

Legoland er altid et besøg værd. Det er blot en af mange temaparker i byen.

Hvis varmen bliver for meget, så er der mange muligheder for at blive kølet ned. Der er mange strande og pools på hoteller, men der findes også to store vandland med nogle af verdens vildeste vandrutsjebaner.

Du kan derudover også støde på Dubai Marian, som er en del af det nyopførte New Dubai. I området finder du en skøn strand og en hyggelig marina med en masse restauranter. Det er på kort tid blevet et populært område for både turister og de lokale.