Mbappe bliver hånet i Argentina

Gitte Nielsen

En kiste i flammer og et minuts flabet stilhed for Kylian Mbappe

En argentinsk målmand fejrede ikke kun det gode VM guld i gaderne. Han ydmygede også sin modstander med en hånlig hånddukke.

Det er de argentinske spillere der har prydet gaderne i Buenos Aires de sidste par dage. Dog har en helt bestemt fransk VM spiller også været til at få øje på. Den franske VM spiller der er snak om er Kylian Mbappe. Den franske superstjerne der lige nu bliver ydmyget i Argentina.

Den franske stjerne fik tildelt et minuts stilhed i omklædningsrummet hos de argentinske spillere, efter VM finalen søndag. Dette var som et symbol på, at han ikke vandt finalen.

Dog blev han i de efterfølgende gadefester hånet. Argentinas målman Emiliano Martinez er blevet spottet med en dukke med et ansigt af Kylian.

Derudover har de argentinske fans har sat ild til en kiste lavet i pap, med et Mbappes ansigt, og hvad der skal forestille Mbappes krop på, som er blevet bundet og hængt op på en stang.

Faktum er, at Kylian har gjort sig nogle opsigtvækkende udtalelser inden VM startede. Det drejer sig om udtalelser der ikke er blevet taget godt imod. Han er derefter blevet beskyldt for at tale nedsættende om det sydamerikanske fodbold.

Kylian Mbappe

Martínez vækker opsigt med hån mod Mbappe

Emiliano Martínez vækker endnu engang opsigt. Han dukkede op med en dukke med et ansigt af den franske stjerne. Der er ingen tvivlsom, at det ses som en form for hån af franskmanden.

Det er derudover heller ikke første gang at den 30 årige Martínez vækker opsigt ved slutrunden. Hans jubelscene med “Den gyldne handske” trofæet, gjorde hele verden forarget.

Da han fik overrakt det trofæ der beviser, at han har været den bedste målmand ved VM, valgte han at holde den foran hans ædlere dele. Dette gjorde han imens har foretog en spøjs grimasse.

Også til straffesparkskonkurrencen fik han gjort sig upopulær. Her kastede han bolden væk, så den franske Aurélien Tchouaméni måtte hente den inden hans spark.

Derudover jubledede han også på en hoverende måde i forbindelse med en redning af Kingsley Comans spark, samt da Tchouaméni brændte.

Dette lader dog ikke til at påvirke de argentinske fans hjemme i Argentina, hvor de stadig fortsætter den vanvittige guldfejring.

Natten til tirsdag landede spillerne i Argentina, hvor de brugte det meste af dagen på at fejre deres nyvundne VM trofæ sammen med millioner af argentinske fans.