Per Thøstesen dømt for vold: Slog taxachauffør

Gitte Nielsen

Den populære kendis kok Per Thøstesen har nu en voldsdom på samvittigheden.

Den tidligere fodboldlandsholds kok har nu fået stadfæstet sin dom på 40 dages ubetinget fængsel. Denne dom fik han første gang sidste år i Københavns Byret.

Igennem hele sagen har han nægtet sig skyldig. Derfor ankede han også den dom som byretten gav ham. Nu er Østre Landsret dog nået til den samme konklusion som Byretten.

Det pågældende overfaldt fandt sted i februar 2021. Her har Per Thøstesen ifølge retten slået en taxachauffør to gange med en flad hånd. Dette så chaufføren mistede to tandproteser. Det fortælles også, at kokken var påvirket af alkohol under denne episode.

Uenigheden handlede om byttepenge på 35 kroner, som Per Thøstesen mente at taxachaufføren skyldte ham.

Per Thøstesen ville have sine byttepenge

Han forklarede i byretten at han havde taget en taxa for at komme hjem. Af nogle uklare årsager havde chaufføren stoppet taxaen, selvom den ikke var nået til hjemadressen. Ifølge kokken ville chaufføren ikke køre længere.

Taxameteren talte 165 kroner. Kokken betalte 200 kroner og efter dette startede diskussionen.

Det endte angiveligt med, at chaufføren steg ud af bilen for at hive Per Thøstesen ud. Kokken nægtede at aflevere bilens dankortautomat indtil han fik hans byttepenge.

Taxachaufførens forklaring ser dog anderledes ud. Efter eget udsagn ville han gerne give byttepengene tilbage, men det var ikke det som kokken ville have. Han ville have det fulde beløb tilbage. Herefter skulle kokken have slået ham i hovedet.

Efter dette havde chaufføren forladt taxaen og bedt Thøstesen om at stige ud. Her blev chaufføren igen slået.

Slagene både i og udenfor bilen skulle være blevet set af et vidne. Derudover har flere vidner også beskrevet kokken som værende beruset under episoden.

Kendis kok Per Thøstesen dømt for vold.

Kokken er blevet droppet af McDonalds

Per Thøstesen fik først en voldsom på 40 dages ubetinget fængsel og nu mister han sin burger hos McDonalds.

Fra nu af vil du ikke længere have mulighed for at bestille kokkens burger på burgerkæden McDonalds. Den er blevet pillet af menuen efter kokken tirsdag eftermiddag fik en dom på 40 dages ubetinget fængsel. Dette udtaler kommunikationschef Fannie Bramming.

McDonalds er en familie restaurant og tolerer ikke vold. Derfor har de også truffet en beslutning om at stoppe salget af kokkens bruger og dermed afbryde det igangværende samarbejde.

Kokken har blandt andet være kok for herrelandsholdet i fodbold og er nu blevet dømt for simpel vold efter straffelovens paragraf 244. Episoden fandt sted på Trianglen på Østerbro i København.