Met Gala leverer hyldest til Karl Lagerfeld

Gitte Nielsen

Kendte såsom Jared Leto, Doja Cat og Chloe Fineman var klædt som katte til årets Met Gala.

Der er som altid et tema til årets Met Gala og som sædvanligt så tænker flere stjerner ud af boksen.

Det er altid interessant og spændende at se, hvad de kendte iklæder sig når der er gang i de store begivenheder. Det traditionsrige Met Gala er oftest en garant for smukke og meget spektakulære outfits. I år var derfor heller ingen undtagelse.

Temaet for året var “Karl Lagerfeld: A line of beauty”. Den tyske designer døde I 2019 og I år var temaet derfor til ære for ham.

Karl Lagerfeld var ikonisk og en meget populær designer, særligt i kendis-kredse. Dog var der faktisk en anden i Karl Lagerfelds liv der endte med at spille en stor rolle på den røde løber.

Nemlig hans kat, Choupette. Det er en kat som fulgte ham fra 2011 og frem til Karls død i 2019.

Skuespiller og sanger Jared Leto fik tiltrukket sig en stor mængde af opmærksomhed med sit outfit. Han havde klædt sig ud som Choupette.

Met Gala årets største modebegivenhed

Hvert år bliver der afholdt Met Gala på museet Metropolitan Museum of Art i New York.

Den ikoniske trappeopgang på museet bliver dækket med en enorm stor rød løber som tiltrækker en lang række kende superstjerner.

Natten til tirsdag var den store røde løber igen blevet rullet ud, så en lang række kendisser kunne dukke op i deres spektakulære looks.

Met Gala er en fundraiser for New York museet Metropolitan Museum of Arts institut for kostumer.

Begivenheden har fundet sted siden 1995 og er blevet organiseret og forestået af chefredaktør på Vogue Anna Wintour.

Kontroversiel modeskaber

Gennem tiden har et utal af kendisser skabt en grobund for diskussioner omkring de outfits de har båret til Met Gala. Enkelte har faktisk skabt en modehistorie.

Denne aften er gennem årerne endt som et udstillingsvindue, hvor de største designere kan vise deres kreative, legende og nyskabende designs frem.

Met Gala er modebranchens vigtigste begivenhed. Der er mulighed for at gå linen ud. Hvis vi virkelig ønsker at være kreative, så er det til denne begivenhed.

Vanvittige billetpriser

Karl Lagerfeld er ikke den eneste årsag til at Met Gala har fyldt meget i pressen. Ifølge flere medier er billetterne til dette års gala steget i pris fra 30.000 dollars til 50.000 dollars. Det har gjort at flere gæster har takket nej til at deltage.

Dog lyder det, at for hver person der beslutter sig for ikke at deltage, så er der en lang række mennesker som står i kø og tigger om at få lov til at vær med.

Billetpriserne afskrækker ikke de fleste personer. Pengene går jo til velgørenhed. Derudover er det også en uvurderlig reklame for de designere, der klæder de kendte på.