Sussi og Leo: Duoen går fra hinanden

Gitte Nielsen

Den ene halvdel af Sussi og Leo stopper nu karrieren. Dette sker efter alvorlig sygdom har ramt Leo.

Sussi og Leo har optrådt sammen for sidste gang. Leo er meget syg er derfor indlagt på hospitalet. Dette betyder også at han dermed har indstillet sin karriere.

Parret er begge blevet enige om, at det ikke dur længere. Leo vil på pension, men det er Sussi ikke klar til. Hun vælger derfor at fortsætte med drengene.

i 2016 brækkede Leo hoften og har siden da været plaget af flere smerter. I december blev han indlagt med tarmslyng. Det har været tæt på at koste ham livet.

Det travle Sussi og Leo program fortsætter

Den populære duo har et travlt og pakket koncertprogram. Selvom et nu kun er Sussi og bandet der dukker op. Så har Leos sygdom kun ført til én aflyst koncert indtil videre.

Det er de glædeligt overrasket over. De håbede ikke på, at flere ville aflyse på grund af denne situation. Nu har den kvindelige del af duoen noget at se frem til.

Bandet hedder nu Sussi og drengene. De har allerede spillet en koncert sammen uden Leo. Det kræver dog noget at skulle spille numrene alene efter 51 år som en duoen Sussi og Leo.

Numrene skulle pludseligt spilles på en anden måde og med nogle helt andre tonearter. Derfor ligger Sussi vandret med at øve lige i øjeblikket. Hun ser dog lyst på tingene.

Det er nemlig en måde hvorpå hun holder hjernen igang.

Leo er blevet udskrevet fra hospitalet

Leo har siden december været indlagt på sygehuset. Nu er der dog godt nyt, han er nemlig vendt hjem igen.

Han har ventet længe på at komme hjem og er så glad for endelige at være hjemme igen.

Han udtaler at det bliver svært at få tiden til at gå, nu når han har valgt at indstille karrieren i bandet Sussi og Leo. Sussi har dog lovet ham at han kan få en hund. Her mener han at det være en en stor grand danois.

Leo har derudover den sidste tid har problemer med hans stemme. Hans stemme er nu blevet en del mere hæs end den hidtil har været.

Han fortæller at han har det fint med at gå på pension. Han ved ikke om han bliver ved med at have det sådan, men det må tiden vise.

Han vil ikke kede sig

Leo vil nu koncentrere sig om at få det bedre. Sussi fortæller at han ikke er god til at være alene hjemme. Det betyder, at han må have et par hobbyer han kan give sig i kast med.

Han har mange ting at give sig til, så han kommer ikke til at kede sig. Han har et par computerprogrammer og nogle computerspil han kan bruge tid på. Derudover har han også nogle romaner han ønsker, at få til at hænge sammen.

Når Sussi nu fremover skal spille med bandet, så støtter Leo hende klart. Han er spændt på den kommende tid. Hun er bestemt ikke færdig endnu, selvom det er slut med Sussi og Leo som band.

Sussi har meget mere at give af endnu.